szervizhálózat

Kattintson az alábbi országkódok egyikére az adott országban lévő hivatalos Saab márkaszervizek listájának eléréséhez:

CZ   SK   HU   PL   RO   BG   SI   HR   SRB

saab alkatrészek

Az eredeti Saab alkatrészek és kiegészítők használatával jobb teljesítményt és hosszabb élettartamot biztosíthat autójának.

A Saab autógyár és az alkatrész-forgalmazó üzletág két teljesen különálló jogi entitású szervezet, így a Saab Automobile AB-t (az autógyárat) érintő csődeljárás és azt ezt követő tulajdonosváltás egyáltalán nem befolyásolja a Saab alkatrészek jövőbeni folyamatos ellátását az Ön autójához. A Saab Parts AB, az alkatrész-forgalmazó cég teljesen önálló és jól működő vállalat, mely az utakon futó valamennyi Saab típushoz teljeskörűen és folyamatosan biztosítja a Saab alkatrészek és kiegészítők ellátását a hivatalos Saab márkaszervizeken keresztül.

Amennyiben időszakos karbantartást vagy bármilyen egyéb javítást szeretne végeztetni Saab gépkocsiján, illetve alkatrészeket vagy kiegészítőket szeretne hozzá vásárolni, kérjük forduljon bizalommal valamely hivatalos Saab márkaszervizhez.

garancia

A közép-európai régióban - Magyarországon, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Romániában, Bulgáriában, Szlovéniában, Horvátországban, Szerbiában - hivatalos Saab márkakereskedőtől újonnan vásárolt Saab gépkocsikra bizonyos korlátozásokkal továbbra is érvényes a garanciális fedezet. Amennyiben Ön a fentebb felsorolt országokon kívül vásárolta Saab gépkocsiját, kérjük a vásárlás helyszínén érdeklődjön a garanciális feltételekről.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy garanciális javítást kizárólag a fentebb felsorolt országokban lévő hivatalos Saab márkaszervizekben végeztethet (részletekért kérjük kattintson a "SZERVÍZHÁLÓZAT" menüpontra).

Amennyiben Ön szerint gépkocsija még a gyári garanciális időszakon belül van és javítást szeretne igénybe venni ,kérjük előzetesen vegye fel a kapcsolatot hivatalis Saab márkaszervizével a garanciális jogosultság ellenőrzése céljából.

a saab márka jövője

Hosszú és alapos kiválasztási folyamat eredményeként 2012. június 13-án bejelentették, hogy új tulajdonos veszi át a Saab Automobile autógyártót.
Az új tulajdonos a National Electric Vehicle Sweden AB (NEVS) nevű svéd cég, melyet egy japán és hongkongi befektetőkből álló nemzetközi konzorcium alapított annak céljából, hogy megvásárolja a Saab vagyonelemeit és prémium kategóriás elektromos autókat fejlesszen és gyártson Saab márkanév alatt a svédországi Trollhattanban lévő gyárban.
A rendkívül modern kutatás-fejlesztési és gyártóközponttal rendelkező Saab az elmúlt évek során már jelentős tapasztalatra és tudásra tett szert az elektromos járművek területén, elsősorban a Saab ePower és eAWD projekteken keresztül. Mindez az innovációval, forradalmi műszaki megoldásokkal és erős környezettudatossággal azonosított legendás Saab márkanévvel ötvözve tökéletes alapot biztosít új generációs, kimagasló technológiájú elektromos autók fejlesztésére.

A NEVS 2013 végén tervezi elindítani az első új modell gyártását, melyet a vadonatúj Phoenix platformra épülő számos egyéb, különböző méretű elektromos meghajtású Saab modell kifejlesztése követ majd. Néhány éven belül a NEVS a maximális, évi 200.000 db-os kapacitásra kívánja felfuttatni a trollhattani gyár termelését.

Amennyiben követni szeretné a Saab márka körüli fejleményeket, kérjük az alábbi linkre kattintva iratkozzon fel hírlevelünkre: FELIRATKOZÁS